Offerte Aanvragen
Categorie:
Naam:
Email :
Telefoonnummer:
Uitgelicht
Buitenschilderwerk huis plus tuinhuis

07-10-13 | Dhr. van Putten, Rotterdam

Mijn ervaring met Koen Plugge en zijn bedrijf is zeer positief. Koen heeft een nette offerte uitgebracht voor een totaal prijs zonder verrassingen achteraf. Tijdens het werk bleek op een aantal plekken de houtrot dusdanig te zijn, dat er een loodgieter en een timmerman aan te pas moesten komen. Dat heeft Koen netjes zelf geregeld tegen een schappelijke meerprijs. De offerte ging immers over schilderwerk en niet over timmerwerk. Het resultaat is extreem strak schilderwerk dat er weer jaren tegen aan lijkt te kunnen. De schilders waren voorkomend, vriendelijk, vakmannen. Ik heb werkelijk niets anders dan lof voor PHO-onderhoud. De binnenklus gaat ook naar dit bedrijf.
Schilderen onderkant balkon

17-03-12 | Mevr. , 's-gravenhage
Ben je op zoek naar een snelle, vriendelijke en betaalbare schilder, die nog kwaliteit levert ook? Neem dan zeker contact op met P.H.O-vastgoedonderhoud! De onderkant van mijn balkon (ongeveer 4x1 meter, met één stalen balk) moest opnieuw in de verf: oude verf eraf, een rot stuk opvullen en vervolgens opnieuw in de verf. Zaterdagochtend om 08 uur was Koen Plugge er. Om 13.15 uur was hij klaar. En het ziet er nog hartstikke goed uit ook! Kortom: van mij alleen maar lof. Ik verwacht hem in de toekomst absoluut vaker te bellen.


Buitenwerk tussenwoning schilderen

05-10-11 | Dhr. van de Braak, 's-gravenhage
Er is vakwerk geleverd binnen de gestelde termijn en binnen het geoffreerde bedrag. Ik ben zeer tevreden.


Paneeldeuren restaureren

15-08-11 | Mevr. van Donzel, Voorburg
Vakwerk! Klus binnen de planning en het budget afgerond, en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Netjes gewerkt en opgeruimd. Denkt goed mee en geeft goede suggesties en advies. Betrouwbaar. P.H.O-vastgoedonderhoud heeft in september ook het buitenwerk prima uitgevoerd. Vakwerk! Een aanrader, in kort tijd de klus netjes afgerond, professioneel, en betrouwbaar. Ook bereid om nog een keertje terug te komen om nog wat bij te werken.

Cynthia | Geplaatst op 08-06-2011

schilderwerk buiten in Zoetermeer Heel professioneel qua offerte en afspraken. Schilderwerkzaamheden naar absolute tevredenheid uitgevoerd. Prijs is helemaal oke! Ik zeg doen!

JOHNDERKSEN | Geplaatst op 24-05-2011

schilderwerkzaamheden in den haag nette afspraakbevestiging ontvangen en netjes nagekomen.

het schilderwerk (binnen) is netjes opgeleverd.
De afspraken zijn goednagekomen.

Ben zeer tevreden en houd hem in gedachten voor eventuele andere klussen

Binnenschilderwerk korte termijn

18-07-12 | Dhr. Takken, Voorburg

Erg goede ervaring met PHO-vastgoedonderhoud  Opdracht is netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Er was ruimte voor flexibiliteit, zowel in tijd als in de inhoud van de opdracht. Koen dacht mee en werkte hard. Contact verliep zeer prettig. Al met al zeer tevreden, zou ze weer inhuren voor een andere klus.


Buitenschilderwerk jaren 30 hoekhuis
12-08-12 | Dhr. den Bakker, Voorburg

P.H.O-vastgoedonderhoud  heeft het schilderwerk naar grote tevredenheid uitgevoerd. Afspraken werden goed nagekomen en hij heeft gewoon goed werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden!