Offerte Aanvragen
Categorie:
Naam:
Email :
Telefoonnummer:
Goed onderhoud van het schilderwerk aan uw woning is een steeds terugkerende klus die veel tijd en vakmanschap vraagt. Gun uzelf daarom de kwaliteit en het gemak van de vakman. Ons schildersbedrijf hoort bij de selecte groep schilders in Nederland die zich de Sikkens Quality Painters mogen noemen. Daarmee staan we garant voor het leveren van vakwerk met de topkwaliteit producten van Sikkens.

Kiest u voor het HuisSchilderPlan®, dan kiest u voor zekerheid want u ontvangt een op naam gesteld Garantiecertificaat. Dit certificaat garandeert u zwart op wit de kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden en de toegepaste Sikkens producten zoals overeengekomen in de offerte.
Preventief onderhoud betaalt zichzelf terug. Aarzel daarom niet en vraag naar de mogelijkheden en de voordelen van het HuisSchilderPlan®. Wij informeren u er graag over.


Schilderwerk
Het op de juiste manier aanbrengen van de verf en het kiezen van de juiste verfsoort zorgt voor een Langere levensduur van u woning. Buitenschilderwerk moet vakkundig maar ook veilig worden Aangepakt. Het plaatsen van een steiger, schuurwerk, professioneel gereedschap, vakmanschap en de juiste verfsoort zijn daarom essentieel.   Een eengezinswoning kan al in 4 tot 5 dagen in optimale conditie worden gebracht. Voor meer informatie, mail naar info@pho-onderhoud.nl of bel 070 – 260 13 29  


Latex spuiten

Latex spuiten is de beste manier om wanden en plafonds op een hoogwaardige wijze af te werken.P.H.O.-Vastgoedonderhoud  werkt alleen met duurzame materialen van een hoog kwaliteitsniveau. Alle kleuren zijn leverbaar en ook bij het latex spuiten leveren wij garantie.De voordelen van latex spuiten

• Strakker en gladder eindresultaat

• Afwerken gaat in een hoog tempo

• In één keer dekkend

• Goedkoper dan traditionele verf

• Duurzaam

• 3 jaar garantieVraag een vrijblijvende offerte aan via info@pho-vastgoedonderhoud.nl