Offerte Aanvragen
Categorie:
Naam:
Email :
Telefoonnummer:
Uitgelicht

Houtrotreparatie & Deelvervanging
Het massaal vervangen van houten ramen en kozijnen die zijn aangetast door houtrot komt steeds minder voor. wij hebben ons gespecialiseerd in houtrot en deelvervanging P.H.O-onderhoud beschikt dan ook over een breed assortiment aan materialen voor deelvervanging en het plaatselijk repareren van aangetaste delen.
Gecertificeerd Sigma FLexidur Hout renovatie specialist met een unieke 10 jaar garantie
Aangetast hout of grotere scheuren kan op diverse wijzen worden hersteld. Met een vlies systeem sigma flexidur KA. En kan daarna volledig over geschilderd worden
Bij kleine aantastingen door houtrot (kleiner of gelijk aan 10 cm) vindt na voorbehandeling reparatie plaats met sigma flexidur wk/zk . Grotere aantastingen die niet tot aan de glaslijn komen, kunnen door lamineren Flexidur xs worden gerepareerd. Hierbij wordt een op maat gemaakt nieuw houten deel ingebracht.
Deelvervanging is op zijn plaats, als het door houtrot aangetaste deel verder gaat dan de glaslijn of zich zowel in de stijl als in de dorpel houtrot bevindt. Bij deelvervanging wordt een nieuw dorpeldeel, stijlstuk of een combinatie hiervan in het kozijn aangebracht.


Voor meer info neemt u contact met ons op en infomeren wij u vrijblijvend naar de mogelijkheden


070-2601329